over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

over ons

over ons

wie zijn wij?

Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

functie  notaris, estate planner

Henk Broekema

(mr. H.A. Broekema)

Henk Broekema is sinds 1987 werkzaam in het notariaat. Henk heeft als kandidaat-notaris en fiscaal jurist ruime ervaring opgedaan op meerdere kantoren alvorens hij in 2000 werd benoemd tot notaris. Henk is opgegroeid en woonachtig in Haren. Zijn eerste ervaringen in het notariaat heeft hij opgedaan in Haren bij de notarissen H.H. Broekema en mr. J.N.G.J. Kuin.
Hoewel Henk een allrounder is, liggen zijn werkzaamheden thans met name op het terrein van personen- en familierecht, estateplanning, nalatenschapsafwikkeling, het ondernemings- en vennootschapsrecht, ondersteuning van de automotive sector, zaken doen in Scandinavië en de notariële belastingen.
Henk is gecertificeerd estate planner en lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).
Vanaf 2005 tot juni 2018 is Henk actief geweest in het bestuur van de Vereniging Formaat Notarissen, de laatste 7 jaren als landelijk voorzitter. Voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie maakt Henk vanaf  november 2014 deel uit van het bestuur van de stichting Stichting Rechtszekerheid Digitaal, sedert het najaar van 2017 in de functie van voorzitter.

functie  financiën

Grejan Alfons

Grejan Alfons is een geboren en getogen Groningse.
Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, is Grejan in 2005 overgestapt naar het notariaat.
Bij Broekema notaris verzorgt en bewaakt zij de derdengeldenadministratie en verzorgt zij de gehele (financiële) bedrijfsadministratie. Nauwkeurigheid staat bij haar voorop; alles moet immers kloppen. Voor al uw vragen met betrekking tot de voortgang van de betalingen, kunt u bij Grejan terecht.

functie  juridisch medewerker

Arntine Bethe

Arntine Bethe is sinds 2000 werkzaam in het notariaat. Ze besloot na haar studie HBO-Rechten verder te studeren aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (Notarieel recht en Kunstgeschiedenis). Tijdens haar studies bleef ze werkzaam op een notariskantoor in het midden van het land. Arntine is een allrounder. Ze heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met alle rechtsgebieden binnen het notariaat. Eind 2017 heeft ze afscheid genomen van de Betuwe en is ze gaan werken bij broekema.nielsen notarissen. Hier hield ze zich met name bezig met de familie- en ondernemingspraktijk. Vanaf 2019 geeft Arntine de leiding aan de registergoedpraktijk bij Broekema notaris. Bij de aan- of verkoop van uw woning is zij mogelijk voor u de eerste kennismaking met ons kantoor. Zij zal u graag adviseren en begeleiden bij dit proces.

Sandra van Koeveringe, klerk juridisch medewerker

Sandra van Koeveringe, klerk juridisch medewerker

functie  klerk/juridisch medewerker

Sandra van Koeveringe

(mw. S.A. van Koeveringe)

Nadat Sandra van Koeveringe haar opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers in Tilburg had afgerond, kwam ze in het notariaat terecht. Zij werkt sinds september 1984 in het notariaat. Nadien heeft zij de akte van bekwaamheid notarisklerk behaald en is tevens INM-notarieel medewerker (familierecht en onroerend goedrecht). Sandra is op verschillende kantoren werkzaam geweest en is vanuit de provincie Zeeland in 1993 naar Groningen verhuisd. Sandra woont al vele jaren met veel plezier in Haren.
Zij is sinds 2000 werkzaam bij broekema.nielsen. Sandra zal haar ruime ervaring in het notariaat bij Broekema notaris hoofdzakelijk aanwenden voor het afwikkelen van nalatenschappen en de juridische afwikkeling van overdrachten van eigendom en vestiging van hypotheken ondersteunen. Voor een persooonlijke benadering bent u bij haar aan het juiste adres.

functie  juridisch medewerker

Joyce Nieland

Joyce Nieland is direct na haar studie aan de Hanzehogeschool Groningen in 2016 begonnen als juridisch medewerker in het notariaat. Ze houdt zich bezig met het familierecht en in het bijzonder het erfrecht. Het geeft haar veel positieve energie om onze cliënten tijdens een vaak emotionele periode op het juridisch vlak te ondersteunen en te ontzorgen. Voor het afwikkelen van nalatenschappen met een praktische insteek kunt u bij Joyce terecht.

Joyce Nieland, juridisch medewerker

Joyce Nieland, juridisch medewerker

functie  receptionist, telefonist en administratief ondersteuner

David van Asperen

David van Asperen is éen van de eersten die u welkom heet als u bij ons op kantoor komt. Na het behalen van zijn VWO-diploma versterkt David ons team gedurende zijn tussenjaar. Naast interesse in politiek en bedrijfsvoering heeft hij ook interesse in het recht. Hij doet graag ervaring op over het recht vanuit de praktijk en stelt menscontact zeer op prijs. Wilskrachtig, doelgericht en ondernemend zijn op hem van toepassing.  Samen met Harm ondersteunt  hij het gehele team, zodat de afwikkeling van uw dossier zorgzaam en nauwkeurig verloopt.

functie  receptionist, telefonist en administratief ondersteuner

Harm Broekema

Na het behalen van zijn VWO diploma heeft Harm ervoor gekozen een tussenjaar te nemen. Tijdens dit tussenjaar ondersteunt hij ons op het vlak van administratief werk en helpt hij u daar waar nodig is. Harm is een fanatiek wedstrijdzeiler. Hij heeft zich inmiddels geselecteerd voor de studie tandheelkunde in Groningen. De sociale vaardigheden die hij leert door zijn werk, ziet hij dit als een groot pluspunt voor de toekomst als tandarts. Harm vindt het klantencontact een van de belangrijkste zaken en heet u van harte welkom bij ons op kantoor.