over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

over ons

over ons

wie zijn wij?

Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

functie  notaris, estate planner

Henk Broekema

(mr. H.A. Broekema)

Henk Broekema is sinds 1987 werkzaam in het notariaat. Henk heeft als kandidaat-notaris en fiscaal jurist ruime ervaring opgedaan op meerdere kantoren alvorens hij in 2000 werd benoemd tot notaris. Henk is opgegroeid en woonachtig in Haren. Zijn eerste ervaringen in het notariaat heeft hij opgedaan in Haren bij de notarissen H.H. Broekema en mr. J.N.G.J. Kuin.
Hoewel Henk een allrounder is, liggen zijn werkzaamheden thans met name op het terrein van personen- en familierecht, estateplanning, nalatenschapsafwikkeling, het ondernemings- en vennootschapsrecht, ondersteuning van de automotive sector, zaken doen in Scandinavië en de notariële belastingen.
Henk is gecertificeerd estate planner en lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).
Vanaf 2005 tot juni 2018 is Henk actief geweest in het bestuur van de Vereniging Formaat Notarissen, de laatste 7 jaren als landelijk voorzitter. Voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie maakt Henk vanaf  november 2014 deel uit van het bestuur van de stichting Stichting Rechtszekerheid Digitaal, sedert het najaar van 2017 in de functie van voorzitter.

functie  financiën

Grejan Alfons

Grejan Alfons is een geboren en getogen Groningse.
Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, is Grejan in 2005 overgestapt naar het notariaat.
Bij Broekema notaris verzorgt en bewaakt zij de derdengeldenadministratie en verzorgt zij de gehele (financiële) bedrijfsadministratie. Nauwkeurigheid staat bij haar voorop; alles moet immers kloppen. Voor al uw vragen met betrekking tot de voortgang van de betalingen, kunt u bij Grejan terecht.

functie  juridisch medewerker

Arntine Bethe

Arntine Bethe is sinds 2000 werkzaam in het notariaat. Ze besloot na haar studie HBO-Rechten verder te studeren aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (Notarieel recht en Kunstgeschiedenis). Tijdens haar studies bleef ze werkzaam op een notariskantoor in het midden van het land. Arntine is een allrounder. Ze heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met alle rechtsgebieden binnen het notariaat. Eind 2017 heeft ze afscheid genomen van de Betuwe en is zij verhuisd naar Noord-Nederland. Bij Broekema notaris wendt Arntine haar ruime ervaring aan voor alle voorkomende werkzaamheden. Zij adviseert en begeleidt u graag.

Karian Dokter

Karian Dokter, receptionist

functie  receptionist / telefonist / administratief ondersteuner

Karian Dokter

Karian Dokter is na een afwezigheid van 17 jaren op 1 september 2019 teruggekeerd in het notariaat.
De voorafgaande 10 jaren is Karian werkzaam geweest in de ouderenzorg.
De persoonlijke en empathische benadering van Broekema notaris past goed bij haar.
Karian houdt van een combinatie van persoonlijk contact met inhoudelijk en uitdagend werk.
Graag heet zij u van harte welkom bij ons op kantoor.

functie  receptionist / telefonist / administratief ondersteuner

Aranka Eghuizen

Aranka Eghuizen heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen de dienstverlenende sector.
In september 2019 heeft zij de overstap gemaakt naar het notariaat. De kans is groot dat het eerste contact met ons kantoor via haar loopt.
Aranka haalt enorm veel voldoening uit de gesprekken en ontmoetingen met onze cliënten. Haar dag is goed als u zich te allen tijde gezien en gehoord voelt en een warm welkom ervaart op ons kantoor.
Samen met haar collega’s zorgt zij er voor dat de afwikkeling van uw dossier zorgzaam en nauwkeurig verloopt.

Aranka Eghuizen, receptionist

Pepijn Janzen

Pepijn Janzen, juridisch medewerker

functie  juridisch medewerker

Pepijn Janzen

Pepijn Janzen heeft na een één-daagse stage op een notariskantoor het notariaat nooit meer verlaten.
Die ene dag maakte een zodanige positieve indruk dat hij in 2013 is gestart met de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2017 heeft hij de opleiding afgerond.
Zowel tijdens als na zijn opleiding is Pepijn werkzaam geweest bij een middelgroot notariskantoor in de regio Amsterdam. Om die reden heeft hij niet alleen kennis van de theorie, maar ook van de praktijk.
In november 2019 is Pepijn naar Groningen verhuisd en is vanaf dat moment bij ons werkzaam.
Door de interesse en het plezier van Pepijn in het werk, pakt hij alles aan. Of het nu gaat om familierecht of ondernemingsrecht; Pepijn helpt u graag.

functie  klerk/juridisch medewerker

Sandra van Koeveringe

(mw. S.A. van Koeveringe)

Sandra van Koeveringe heeft haar opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers in Tilburg afgerond, waarna ze in 1984 in het notariaat terecht kwam. Nadien heeft zij de akte van bekwaamheid notarisklerk behaald en is tevens INM-notarieel medewerker (familierecht en onroerend goedrecht). Recentelijk heeft Sandra de basiscursus estate planning afgerond. Sandra is op verschillende kantoren werkzaam geweest en is vanuit de provincie Zeeland in 1993 naar Groningen verhuisd. Sandra wendt haar ruime ervaring in het notariaat bij Broekema notaris hoofdzakelijk aan voor het afwikkelen van nalatenschappen en de juridische afwikkeling van overdrachten van eigendom en vestiging van hypotheken ondersteunen. Voor een persooonlijke benadering bent u bij haar aan het juiste adres.

Sandra van Koeveringe, klerk juridisch medewerker

Sandra van Koeveringe, klerk juridisch medewerker

Harm Broekema

Harm Broekema, administratief ondersteuner

functie  administratief ondersteuner

Harm Broekema

Na het behalen van zijn VWO diploma heeft Harm ervoor gekozen een tussenjaar te nemen. Harm is van januari 2019 tot en met augustus 2019 in vaste dienst geweest. Hij is met ingang van 1 september 2019 werkzaam als oproepkracht. Harm is een fanatiek wedstrijdzeiler. Hij studeert thans tandheelkunde in Groningen. De sociale vaardigheden die hij leert door zijn werk, ziet hij als een groot pluspunt voor de toekomst als tandarts.

functie  stagiaire

Marianne Been

Marianne Been heeft na het behalen van haar propedeuse HBO-Rechten ervoor gekozen haar opleiding voort te zetten aan de Rijks Universiteit Groningen. Zij studeert Notarieel recht.
Voor wat betreft haar studie zit Marianne in de afrondende fase.
Ter voorbereiding op haar toekomst combineert zij studeren met het verrichten van ondersteunende werkzaamheden op ons kantoor.
Het toepassen van de theorie in de praktijk geeft haar veel positieve energie en komt de cliënt van ons kantoor ten goede.

Marianne Been

functie  administratief ondersteuner

David van Asperen

David van Asperen heeft na  het behalen van zijn VWO-diploma ons team gedurende zijn tussenjaar ondersteund. Sedert 1 september 2019 studeert David geschiedenis in Groningen en is als oproepkracht werkzaam. Naast interesse in politiek en bedrijfsvoering heeft hij ook interesse in het recht. Hij doet graag ervaring op over het recht vanuit de praktijk en stelt menscontact zeer op prijs. Wilskrachtig, doelgericht en ondernemend zijn op hem van toepassing.