over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

over ons

functie  notaris, estate planner

Henk Broekema

Henk Broekema is sinds 1987 werkzaam in het notariaat. Henk heeft als kandidaat-notaris en fiscaal jurist ruime ervaring opgedaan op meerdere kantoren alvorens hij in september 1993 ging werken bij notaris mr. K.R. Dijkhuizen. In 2000 werd hij tot opvolger van notaris Dijkhuizen benoemd. Hoewel Henk een allrounder is, liggen zijn werkzaamheden thans met name op het terrein van personen- en familierecht, estate planning, het ondernemings- en vennootschapsrecht, de notariële belastingen, ondersteuning van de automotive sector en het zaken doen in Scandinavië.
Henk is gecertificeerd estate planner en lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).
Vanaf 2005 tot juni 2018 is Henk actief geweest in het bestuur van de Vereniging Formaat Notarissen, de laatste 7 jaren als landelijk voorzitter.
Voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie maakt Henk vanaf november 2014 deel uit van het bestuur van de stichting Stichting Rechtszekerheid Digitaal, sedert het najaar van 2017 in de functie van voorzitter.

Sandra van Koeveringe, klerk juridisch medewerker

functie  klerk / juridisch medewerker

Sandra van Koeveringe

Sandra van Koeveringe heeft haar opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers in Tilburg afgerond, waarna ze in 1984 in het notariaat terecht kwam. Nadien heeft zij de akte van bekwaamheid notarisklerk behaald en is tevens INM-notarieel medewerker (familierecht en onroerend goedrecht). Recentelijk heeft Sandra de basiscursus estate planning afgerond. Sandra is op verschillende kantoren werkzaam geweest en is vanuit de provincie Zeeland in 1993 naar Groningen verhuisd. Sandra wendt haar ruime ervaring in het notariaat bij Broekema notaris hoofdzakelijk aan voor het afwikkelen van nalatenschappen en de juridische afwikkeling van overdrachten van eigendom en vestiging van hypotheken. Voor een persoonlijke benadering bent u bij haar aan het juiste adres.

functie  manager registergoed

Mariëlle Blom

Profiel komt binnenkort.

Marielle Blom

Harm Broekema

functie  administratief medewerker

Harm Broekema

Harm Broekema heeft na het behalen van zijn VWO-diploma ervoor gekozen een tussenjaar te nemen. Vanaf de start van het kantoor in januari 2019 is Harm bij ons werkzaam: eerst fulltime in vaste dienst en tegenwoordig in deeltijd. Harm is een fanatiek zeiler. Hij studeert thans Tandheelkunde in Groningen. De sociale vaardigheden die hij leert door zijn werk, ziet hij als een groot pluspunt voor de toekomst als tandarts.

functie  administratief medewerker

Michiel Mobach

Michiel Mobach heeft na het behalen van zijn VWO-diploma ervoor gekozen om de studie Tandheelkunde te gaan volgen aan de Rijks Universiteit Groningen. Michiel is vanaf juni 2020 in vaste dienst; tijdens de zomermaanden fulltime en voor het overige in deeltijd. Michiel is van nature breed geïnteresseerd, hij is een echte (winter)sportliefhebber. De ervaring die hij opdoet in het contact met cliënten, de administratieve ondersteuning en het samenwerken in een team ziet hij als een goede voorbereiding op zijn toekomst als tandarts.

Michiel Mobach

Annieck Wortelboer

functie  receptionist / telefonist / administratief ondersteuner

Annieck Wortelboer

Annieck Wortelboer heeft in de zomer van 2021 gekozen voor een wending in haar loopbaan. Na de opleiding toerisme te hebben afgerond, heeft zij bij bedrijven gewerkt in het verlengde van haar opleiding. Vanaf augustus 2021 is zij bij ons werkzaam. De opgedane werkervaring komt haar goed van pas, zij weet als geen ander om te gaan met mensen. Het contact met de cliënten geeft haar energie. Graag heet zij u van harte welkom bij ons op kantoor.

functie  juridisch medewerker

Wendy Snijder

Wendy Snijder wilde al van jongs af aan rechten studeren. Ze is begonnen met HBO-Rechten. Na het behalen van haar propedeuse heeft zij ervoor gekozen haar opleiding voort te zetten aan de Rijks Universiteit Groningen. Ze heeft haar bachelor Notarieel recht inmiddels behaald en is gestart met de bachelor Fiscaal recht. Wendy vindt het vak enorm interessant en dit resulteert in veel enthousiasme. Zij past graag de theorie die zij tijdens de studie leert toe in de praktijk. Dit komt de cliënten van ons kantoor ten goede.

Wendy Snijder

Daphne Winters

functie  juridisch medewerker

Daphne Winters

Daphne Winters is voor haar studie naar Groningen verhuisd. Zij studeert Notarieel recht aan de Rijks Universiteit Groningen. Inmiddels zit haar studie in de afrondende fase. Zij vindt het erg leuk om de theorie toe te passen in de praktijk en is al enige tijd werkzaam in het notariaat.
Vanaf 1 mei 2021 op ons kantoor. Dit doet zij met veel enthousiasme en positieve energie wat de cliënt van ons kantoor ten goede komt.

functie  administratief medewerker

Pieter Smit

Pieter Smit volgt de studie Tandheelkunde aan de Rijks Universiteit Groningen. Pieter werkt vanaf juli 2021 in deeltijd op ons kantoor. In zijn vrije tijd houdt hij van sport. Hij is actief op het voetbalveld en houdt zich ook bezig met hardlopen. De administratieve taken en vereiste precisie binnen het notariaat ziet hij als waardevolle lessen voor zijn toekomst als tandarts.

Pieter Smit

Nynke Breuker

functie  juridisch ondersteuner

Nynke Breuker

Nynke Breuker studeert Notarieel recht aan de Rijks Universiteit Groningen. Naast haar studie is ze actief als bestuurslid van de notariële studentenvereniging Vevonos. Ter voorbereiding op haar toekomst combineert zij studeren met het verrichten van ondersteunende juridische werkzaamheden op ons kantoor. Nynke denkt en werkt met het team mee in lopende dossiers, zo kan zij zich een goed beeld vormen van het notariaat en ontdekken welke rechtsgebieden haar voorkeur hebben. Haar motivatie is het goed juridisch begeleiden van cliënten bij het nemen van belangrijke gebeurtenissen in hun leven.

functie  juridisch ondersteuner

Wessel Nijboer

Wessel Nijboer is als stagiair op ons kantoor begonnen. Tijdens zijn stage heeft hij een passie voor het notariaat ontwikkeld. Na de afronding van stage is hij ons kantoor komen versterken.
Hij vindt het erg leuk om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen en zo een manier te vinden om de wens van de cliënt zo goed en duidelijk mogelijk te verwerken en verwoorden.
Het sparren met de Nederlandse taal en juridische vraagstukken vindt Wessel niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.
Wessel is een voetballer in hart en nieren. Beoefent de sport zelf en is als toeschouwer regelmatig te vinden in het FC Groningen stadion.

Wessel Nijboer