over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

speciale acties

Broekema Notaris heeft een aantal aandachtsgebieden waar wij speciale acties op voeren en waar u uw voordeel mee kunt doen. Hieronder kunt u lezen welke gebieden dit betreft. Wilt u hier meer inhoudelijke informatie over krijgen dan kunt u verder kijken via de link naar de gerelateerde pagina’s van deze website. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via de contactpagina contact met ons opnemen en vragen naar onze speciale tarieven.

samenlevingscontract en testament

Als u gaat samenwonen of al een tijdje samen woont zijn er veel redenen om een samenlevingscontract en testamenten te maken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Als u in combinatie met de aankoop van uw woning een contract laat opstellen geldt bij ons een speciaal tarief, dat u bij ons kunt opvragen.

startende ondernemer

Broekema Notaris heeft voor u als startende ondernemer een pakket samengesteld, om u optimaal te adviseren en begeleiden onder meer op het gebied van de ondernemingsvorm waarin u uw nieuwe bedrijf wilt gaan runnen. Voor u hebben wij een speciaal tarief, dat u bij ons kunt opvragen.

directeur groot-aandeelhouder (DGA)

Voor u als directeur groot-aandeelhouder (DGA) hebben wij brede aandacht op de verschillende (rechts)gebieden waarmee u in aanraking kunt komen. U kunt hierbij denken aan onze ondernemers scan, estate-planning bij leven en overlijden, het oprichten van een stichting administratiekantoor, aandelenoverdracht en bedrijfsopvolging, het zorgvuldig bewaren van uw documenten en wachtwoorden.