over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

onroerend goed

veel te regelen

Voor het regelen van uw zaken op het gebied van een woning, een appartement, grondaankoop of een kantoorpand, en dergelijke, komt u al gauw in aanraking met veel verschillende instanties en personen. Een kleine opsomming: de gemeente, tussenpersonen, de bank, makelaars, verzekeringsmaatschappijen, architecten, het kadaster, maar bijvoorbeeld ook uw buren, andere betrokkenen en natuurlijk de notaris.

U merkt dan al gauw dat er voor het regelen van deze zaken meer bij komt kijken dan alleen de ondertekening van de akte(n). Wij zijn voor u de spil in dit hele proces, alles komt bij ons samen.

Uit ervaring weten wij dat de werkelijke behoefte van u soms anders is, dan waar u in eerste instantie aan dacht. Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in uw juridische situatie, coördineren uw zaak en begeleiden u, zodat u zich zeker voelt over uw zaak en uw toekomst.

persoonlijk gesprek met ons

U krijgt bij ons een persoonlijk gesprek. Het doel van dit gesprek is u te informeren over de te volgen procedure(s).

Daarnaast inventariseren wij samen met u uw persoonlijke situatie. De jurist bespreekt ook de vervolgstappen die nodig zijn om u een onbezorgd gevoel te geven. Wij doen een uitgebreid onderzoek naar de juridische status van partijen en het onroerend goed en sluiten mogelijke risico’s voor u uit.