over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

ondernemingsrecht

informatie ondernemingsrecht

Voor het regelen van uw zaken op elk gebied van het ondernemings- en vennootschapsrecht recht bent u bij Broekema Notaris van harte welkom. Indien u dit wenst krijgt u bij ons een persoonlijk gesprek betreffende de door u voorgenomen transactie. Het doel van dit gesprek is u te informeren over de te volgen procedure en inventarisatie door ons, samen met u, van uw persoonlijke situatie. Ook uw fiscalist of accountant betrekken wij bij de behandeling van uw zaak. Mocht u nog geen fiscaal adviseur of accountant hebben, dan bekijken wij of het nodig is nog nader advies in te winnen. De jurist bespreekt, samen met u, de vervolgstappen die nodig zijn om u een onbezorgd gevoel te geven.

één aanspreekpunt

Wij doen een uitgebreid onderzoek naar de juridische status van partijen en sluiten mogelijke risico’s voor u uit. Op elk gebied van het ondernemings- en vennootschapsrecht kunt u bij ons terecht.Of het nu de aankoop en verkoop van uw bedrijfspand, de overdracht van uw onderneming, een fusie, de oprichting van een B.V. of N.V., of de oprichting van een stichting of vereniging betreft of het wijzigen van de statuten van uw rechtspersoon: u krijgt altijd bij ons één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.