over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

financiële en juridische betrouwbaarheid van rechtspersonen


gepost op
24 april, 2013
geschreven door
Ariën Nielsen
categorie
onderneming
reacties
0 reacties

Op 1 november 2012 werd een symposium “Meer omgeving met minder wet” gehouden in Regardz Amersfoort, waarbij door mij een workshop werd verzorgd over de financiële en juridische betrouwbaarheid van rechtspersonen.

In het eerste nummer van 2013 van Grondzaken in de praktijk, het vakblad voor alle (juridische) ontwikkelingen op het gebied van grondzaken, is aan de hand van deze workshop een artikel van mij gepubliceerd over dit onderwerp.

Naast een beschrijving van de afnemende controle, die de overheid hanteerde bij de oprichting van besloten vennootschappen, worden in het artikel verschillende middelen genoemd om (meer) zekerheid van een contractspartij te verkrijgen.

Omdat wij deze informatie graag ook met u willen delen heeft de uitgever van Grondzaken in de praktijk ons toestemming verleend om het artikel via de website te publiceren.

Als u hier klikt treft u het artikel aan.

RSS nuzakelijk

Recente berichten

Recente reacties

reageer