over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

ariën’s eerste optreden op nijenrode, to be continued…..?


gepost op
4 juni, 2012
geschreven door
Ariën Nielsen
categorie
onderneming
reacties
0 reacties

Op woensdag 18 april 2012 vond op Nijenrode de presentatie plaats van het boek “De Ondernemende Professional” (www.deondernemendeprofessional.nl). De beide schrijvers, Frank Kwakman en Cris Zomerdijk hadden Henk en mij uitgenodigd om bij de presentatie van het boek aanwezig te zijn. De ontvangst op Nijenrode was buitengewoon gastvrij en hartelijk.

De presentatie vond plaats in één van de sfeervolle ridderzalen van de Nijenrode Business University in Breukelen. Het boek beschrijft 50 case-studies  en beschrijft op welke wijze de geïnterviewde organisaties hebben gereageerd op de verandende markt waarin zij zich begeven. broekema.nielsen notarissen is één van de vijftig case-studies, die in het kader van het boek wordt behandeld. Drie bedrijven, van wie een case studie in het boek is opgenomen, waren uitgenodigd om de genodigden van de boekpresentatie een korte inleiding te houden.

In de inleiding, die ik heb gegeven heb ik de verdere ontwikkeling van de initiatieven toegelicht, die in het boek als case studie worden beschreven. Het was een grote eer om het eerste exemplaar van het boek officieel te ontvangen.

Het boek bevat naast een nauwkeurige beschrijving van de vijftig ondernemingen een knappe analyse van de verschillende initiatieven, die door de geïnterviewden zijn ondernomen. De grote diversiteit van de ondernemingen maakt dat er een grote range van bedrijven aan de orde komt.

Met een grote bos bloemen in de ene hand en een exemplaar van De Ondernemende Professional onder de andere, reden wij om circa 19.00 uur weer onder de poort van het Nijenrode-complex door, en zetten weer koers naar het noorden van het land. Voor ons was woensdag 18 april 2012 een zeer inspirerende dag.

Ariën

RSS nuzakelijk

Recente berichten

Recente reacties

reageer