over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

financiële uitbuiting ouderen


gepost op
31 januari, 2014
geschreven door
Henk Broekema
categorie
laatste nieuws
reacties
0 reacties

De gemeente Groningen is gestart met het project “Voorkomen financiële uitbuiting ouderen”. Dit project past in het kader van de overheidscampagne “Ouderen in veilige handen”: http://www.vooreenveiligthuis.nl/

Bij financieel misbruik gaat het om een ernstig probleem, wat kwetsbare ouderen nog afhankelijker maakt.

Donderdag 30 januari 2014 heeft er op initiatief van de gemeente Groningen een werkconferentie plaatsgevonden tussen diverse partijen als het notariaat, banken, woningcorporaties, professionals in zorg en welzijn en de politie om financiële uitbuiting van ouderen aan te pakken.

Bij deze werkconferentie ben ik namens Broekema.Nielsen notarissen aanwezig geweest.

Als notariskantoor ondersteunen wij van harte dit initiatief van de gemeente Groningen om op lokaal niveau tot een plan van aanpak te komen om de ouderenmishandeling en meer specifiek de financiële uitbuiting te voorkomen.

RSS nuzakelijk

Recente berichten

Recente reacties

reageer