over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

broekema.nielsen werkt mee aan seniorencongres


gepost op
15 juni, 2017
geschreven door
Henk Broekema
categorie
laatste nieuws
reacties
1 reacties

 

Als dé notaris voor Haren werkt broekema.nielsen zaterdag 24 juni 2017 mee aan het seniorencongres.

In de locatie De Dilgt van ZINN aan de Dilgtweg 3 zal zaterdag 24 juni 2017 vanaf 13.00 uur het seniorencongres plaatsvinden. Bij het seniorencongres krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen over ouderenzorg. Specialisten uit het vak maken u wegwijs in de wereld van (thuis)zorg, wonen en regelgeving. Kom langs en wordt snel en efficiënt geïnformeerd over ouderenzorg in Groningen en Haren. Bij de vraagtafel van broekema.nielsen kunt u al u vragen stellen over bijvoorbeeld testamenten, volmachten, levenstestamenten en schenken.

RSS nuzakelijk

Recente berichten

Recente reacties

1reacties

 • Ton Wester - 29 juni 2017 om 12:53 - Beantwoorden

  In aansluiting op de ontmoeting met dhr. Broekema en mw Van Koeveringe afgelopen zaterdagmiddag hierbij de jongste uitgave van de Binding:
  https://issuu.com/t.wester/docs/binding_6_juli-aug__17

  Met vriendelijke groet,

  Ton Wester

  opmaak Binding en
  website http://www.svharen.nl
  mailto:webmaster@svharen.nl

 • reageer