over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

Met het vertrek van notaris Kuin is er een nieuwe service voor de ondernemers en inwoners van Haren.

Luchtfoto centrum Haren

Broekema Notaris komt desgevraagd –zonder extra kosten– graag persoonlijk bij u langs.

Locaties centrum

Henk Broekema is als kandidaat-notaris werkzaam geweest op het notariskantoor in Haren.

slider-5

Vanaf 2000 is Henk Broekema notaris.
Als uw persoonlijke gesprekspartner kent hij Haren als geen ander.

mijn geld,
mijn leven

woning/
financiering

onder­neming

bedrijfs-
opvolging

vereniging/
stichting

estate-
planning

trouwen/
samen­wonen

voogdij

testament

scheiding

erven

nuzakelijk

RSS nuzakelijk
 • Mogelijk toch meer gas nodig uit Groningenveld
  Mogelijk moet er toch meer gas uit het Groningse aardgasveld gewonnen worden dan gedacht. De oplevering van een stikstoffabriek die ervoor moet zorgen dat we kunnen gebruikmaken van buitenlands gas, is weer vertraagd. Dat schrijft staatssecretaris Hans Vijlbrief (Mijnbouw) in een brief aan de Tweede Kamer.
 • Hulppakket van 40 miljard dollar voor Oekraïne goedgekeurd door Senaat VS
  De Amerikaanse Senaat heeft een militair hulppakket ter waarde van 40 miljard dollar (zo'n 38 miljard euro) goedgekeurd om Oekraïne te steunen in de oorlog tegen Rusland. Eerder al stemde het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden in met het voorstel.
 • Tientallen leveranciers gewaarschuwd na beïnvloeding winkelprijzen
  Tientallen leveranciers van winkels, waaronder in diervoeding, hobbyartikelen, speelgoed en speciale schoenen, zijn de afgelopen maanden gewaarschuwd, omdat ze hun klanten mogelijk verplichtten bepaalde verkoopprijzen te hanteren. Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) donderdag.
 • Kabinet grijpt in in de vrije huursector: woningen moeten betaalbaarder worden
  Het kabinet gaat een groter deel van de vrije huursector reguleren. Minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) wil meer huurhuizen betaalbaar maken voor middeninkomens. Voor mensen met een laag inkomen wordt de huur verlaagd.
 • Pillenruzie tussen supermarkten en drogisterijen over wetswijziging
  De supermarkten staan lijnrecht tegenover drogisterijen over een aanpassing van de Geneesmiddelenwet. Door die wijziging zouden zwaardere zelfzorggeneesmiddelen zonder fysiek toezicht van een drogist of assistent-drogist verkocht mogen worden. Klanten kunnen dan advies vragen via een tablet. De supermarkten willen dat, de drogisterijen zijn faliekant tegen.