over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

Met het vertrek van notaris Kuin is er een nieuwe service voor de ondernemers en inwoners van Haren.

Luchtfoto centrum Haren

Broekema Notaris komt desgevraagd –zonder extra kosten– graag persoonlijk bij u langs.

Locaties centrum

Henk Broekema is als kandidaat-notaris werkzaam geweest op het notariskantoor in Haren.

slider-5

Vanaf 2000 is Henk Broekema notaris.
Als uw persoonlijke gesprekspartner kent hij Haren als geen ander.

mijn geld,
mijn leven

woning/
financiering

onder­neming

bedrijfs-
opvolging

vereniging/
stichting

estate-
planning

trouwen/
samen­wonen

voogdij

testament

scheiding

erven

nuzakelijk

RSS nuzakelijk
 • ABN AMRO: Starters profiteren amper van nieuwe regels woningmarkt
  Starters op de woningmarkt hebben nauwelijks profijt van nieuwe regels, terwijl bijvoorbeeld de verlaging van de overdrachtsbelasting hen juist moet helpen. In plaats daarvan profiteren vooral zittende eigenaren van de gewijzigde regelgeving. Dat stelt ABN AMRO dinsdag.
 • Meubelmakers: Tekorten en duur transport zorgen voor prijsstijging meubels
  De productie van meubels en interieurs komt in de knel door aanhoudende tekorten van grondstoffen en andere materialen en problemen bij de levering ervan. Dit kan de prijs van meubels en interieurs opdrijven, waarschuwt branchevereniging Koninklijke CBM maandag op basis van een peiling onder leden. De vereniging wijst erop dat dit probleem zich niet beperkt […]
 • BoekenVoordeel vraagt faillissement aan vanwege coronacrisis
  Boekwinkelketen BoekenVoordeel, goed voor 86 winkels in Nederland, heeft faillissement aangevraagd. Door de gedwongen sluiting vanwege de lockdown kwam het bedrijf flink in de problemen. Ondanks de steun van de overheid, een flexibele opstelling van leveranciers en extra investeringen van de eigenaar is het volgens de keten niet meer verantwoord om verder te gaan.
 • Hoofdverdachten fipronilaffaire krijgen celstraf van een jaar
  De twee hoofdverdachten in de fipronilaffaire krijgen een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van twaalf maanden (met aftrek van de voorlopige hechtenis), omdat ze de volksgezondheid in gevaar hebben gebracht. Dat heeft de rechtbank in Zwolle maandag bepaald. Het Openbaar Ministerie (OM) had een celstraf van twee jaar geëist, waarvan een half jaar voorwaardelijk.
 • Planbureau: Meer vaklui en ambtenaren nodig om woningtekort op te lossen
  Gemeenten hebben meer geld nodig in de strijd tegen de woningnood en er moeten meer arbeidskrachten in de bouw komen. Dat stelt het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) in een notitie voor de kabinetsformatie. Het personeelstekort is volgens het PBL "de grootste belemmering van de bouwcapaciteit".