over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

Met het vertrek van notaris Kuin is er een nieuwe service voor de ondernemers en inwoners van Haren.

Luchtfoto centrum Haren

Broekema Notaris komt desgevraagd –zonder extra kosten– graag persoonlijk bij u langs.

Locaties centrum

Henk Broekema is als kandidaat-notaris werkzaam geweest op het notariskantoor in Haren.

slider-5

Vanaf 2000 is Henk Broekema notaris.
Als uw persoonlijke gesprekspartner kent hij Haren als geen ander.

mijn geld,
mijn leven

woning/
financiering

onder­neming

bedrijfs-
opvolging

vereniging/
stichting

estate-
planning

trouwen/
samen­wonen

voogdij

testament

scheiding

erven

nuzakelijk

RSS nuzakelijk
 • Alle alternatieven voor Russisch gas onder druk door droogte en warmte
  Het is niet alleen in Nederland gortdroog en warm, dat is in grote delen van Europa het geval. En dat heeft effect op alle alternatieven voor het opwekken van stroom, juist nu we het zonder Russisch gas moeten stellen. Ook de levering van stroom uit Noorse waterkracht staat inmiddels ter discussie en dat zal effect […]
 • Directeur van spookluchthaven Lelystad vertrekt naar Rotterdam Airport
  De topvrouw van Lelystad Airport, Wilma van Dijk, maakt volgende maand de overstap naar Rotterdam The Hague Airport. Van Dijk zal daar CEO Ron Louwerse opvolgen, die per 1 januari met pensioen gaat.
 • Fietsenbeurs gaat niet door vanwege gebrek aan fietsen
  Fietsenbeurs Bike Motion in de Jaarbeurs in Utrecht gaat dit jaar niet door vanwege een tekort aan fietsen, meldt de organisatie achter het evenement dinsdag. Vanwege de grote vraag en problemen in de toelevering van tweewielers, ziet de organisatie geen mogelijkheid voor een volledig evenement.
 • In Rusland halen ze inmiddels vliegtuigen uit elkaar voor onderdelen
  Russische luchtvaartmaatschappijen halen vliegtuigen uit elkaar om onderdelen veilig te stellen. Vanwege de sancties tegen Rusland kunnen de airlines die onderdelen niet langer uit het buitenland halen. Dat schrijft persbureau Reuters op basis van vier bronnen in de industrie.
 • Jongeren laten zich steeds vaker inhuren via platformbedrijven
  Het aantal jongeren dat zelfstandig werkt voor platformbedrijven is in een jaar tijd met bijna 30 procent gestegen. In totaal stonden in juli 9.613 van deze ondernemers ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK). In juli vorig jaar waren dat er nog 7.492.