over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

Met het vertrek van notaris Kuin is er een nieuwe service voor de ondernemers en inwoners van Haren.

Luchtfoto centrum Haren

Broekema Notaris komt desgevraagd –zonder extra kosten– graag persoonlijk bij u langs.

Locaties centrum

Henk Broekema is als kandidaat-notaris werkzaam geweest op het notariskantoor in Haren.

slider-5

Vanaf 2000 is Henk Broekema notaris.
Als uw persoonlijke gesprekspartner kent hij Haren als geen ander.

mijn geld,
mijn leven

woning/
financiering

onder­neming

bedrijfs-
opvolging

vereniging/
stichting

estate-
planning

trouwen/
samen­wonen

voogdij

testament

scheiding

erven

nuzakelijk

RSS nuzakelijk
 • Fooi op vakantie: 'Kieper in Spanje niet je portemonnee met kleingeld om'
  De zomervakantie staat voor de deur. Wellicht heb je een reis gepland en zit je binnenkort lekker aan de pizza in Italië. Maar hoeveel fooi geef je dan eigenlijk?
 • Chinese ontwikkelaars accepteren watermeloenen en knoflook voor aankoop huis
  Projectontwikkelaars in China die in financiële moeilijkheden verkeren, accepteren sinds kort betalingen voor woningen in de vorm van watermeloenen, perziken, knoflook, graan en andere landbouwproducten, schrijven staatsmedia. De bouwers doen dit om kopers te lokken die worden afgeschrikt door een inzakkende Chinese huizenmarkt.
 • Tesla leverde ondanks productierecord minder auto's af in tweede kwartaal
  Tesla heeft in het tweede kwartaal van het jaar ondanks een productierecord in juni minder auto's geleverd dan in het eerste kwartaal van 2022. Het Amerikaanse bedrijf kampte vooral met de gevolgen van de corona-uitbraak in China. Dat zorgde voor minder productie in de Chinese fabriek van Tesla. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar viel […]
 • Schiphol raadt reizigers maandag aan om met de trein naar luchthaven te komen
  Schiphol raadt reizigers die maandag een vlucht moeten pakken aan om indien mogelijk met de trein te komen. Volgens de luchthaven is het op maandag 4 juli vanwege een mogelijke protestactie door boeren waarschijnlijk drukker dan normaal. Eerder op zondag riep KLM ook al op om vooral niet met de auto naar Schiphol te komen […]
 • Jonge seizoenswerkers hebben de banen voor het uitkiezen
  De concurrentie tussen verschillende sectoren om extra personeel aan zich te binden wordt met de dag groter. Vooral flits- en maaltijdbezorgers, supermarkten en de horeca strijden om jonge seizoenswerknemers, blijkt uit een rondgang van NU.nl.