over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

Met het vertrek van notaris Kuin is er een nieuwe service voor de ondernemers en inwoners van Haren.

Luchtfoto centrum Haren

Broekema Notaris komt desgevraagd –zonder extra kosten– graag persoonlijk bij u langs.

Locaties centrum

Henk Broekema is als kandidaat-notaris werkzaam geweest op het notariskantoor in Haren.

slider-5

Vanaf 2000 is Henk Broekema notaris.
Als uw persoonlijke gesprekspartner kent hij Haren als geen ander.

mijn geld,
mijn leven

woning/
financiering

onder­neming

bedrijfs-
opvolging

vereniging/
stichting

estate-
planning

trouwen/
samen­wonen

voogdij

testament

scheiding

erven

nuzakelijk

RSS nuzakelijk
 • Huawei-topvrouw Meng Wanzhou mag Canada verlaten van rechter
  Een Canadese rechter heeft de uitleveringszaak tegen Huawei-bestuurder Meng Wanzhou vrijdag officieel gestaakt. Daardoor kan zij, na bijna drie jaar onder huisarrest te hebben gestaan in Vancouver, terugkeren naar China. Tegen journalisten vertelde ze na afloop van de zaak dat ze vrijdagavond al op het vliegtuig zal stappen.
 • Dixi naast terras voor mensen zonder coronapas? Grote steden zijn verdeeld
  Terrasgangers zonder coronapas mogen vanaf zaterdag niet binnen naar het toilet. Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) kwam woensdag met een oplossing voor horecaondernemers: plaats een dixi (een mobiel toilet) naast het terras. Maar zitten steden daar wel op te wachten? Dat verschilt, zo blijkt uit een rondgang van NU.nl onder de vijf grote steden.
 • Gesloten tankstations zorgen voor hamsterende Britten
  Diverse tankstations van BP en Esso in het Verenigd Koninkrijk zijn dicht omdat ze niet meer worden bevoorraad vanwege een tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Britse automobilisten zijn bezorgd dat ze zonder brandstof komen te zitten, wat zorgt voor lange wachtrijen bij andere tankstations, meldt Shell vrijdag.
 • Nachthoreca krijgt langer vergoeding voor vaste lasten
  Uitbaters van nachtclubs en discotheken kunnen ook in het vierde kwartaal een tegemoetkoming krijgen in hun vaste lasten. Dit als compensatie voor het feit dat ze na middernacht niet open mogen zijn.
 • Frans luxemerk Saint Laurent stopt met bont in modecollectie
  Het Franse modemerk Saint Laurent stopt vanaf volgend jaar met het gebruik van bont in zijn collecties, meldt moederbedrijf Kering. Ook het luxemerk Brioni stopt met bont. Alle merken van het concern, waaronder ook Gucci en Balenciaga, zijn binnenkort bontvrij.