over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

Met het vertrek van notaris Kuin is er een nieuwe service voor de ondernemers en inwoners van Haren.

Luchtfoto centrum Haren

Broekema Notaris komt desgevraagd –zonder extra kosten– graag persoonlijk bij u langs.

Locaties centrum

Henk Broekema is als kandidaat-notaris werkzaam geweest op het notariskantoor in Haren.

slider-5

Vanaf 2000 is Henk Broekema notaris.
Als uw persoonlijke gesprekspartner kent hij Haren als geen ander.

mijn geld,
mijn leven

woning/
financiering

onder­neming

bedrijfs-
opvolging

vereniging/
stichting

estate-
planning

trouwen/
samen­wonen

voogdij

testament

scheiding

erven

nuzakelijk

RSS nuzakelijk
 • Ondernemers stoppen vanwege regeldruk en schulden steeds vaker uit zichzelf
  De krappe arbeidsmarkt, regeldruk en opgelopen coronaschulden zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers er de brui aan geven. In de eerste twee maanden van dit jaar zijn 33.137 bedrijven gestopt. Dat zijn 22 procent meer stoppers dan een jaar eerder.
 • Amerikanen verhogen rente tot hoogste niveau in 16 jaar ondanks bankenonrust
  De Amerikaanse centrale bank heeft woensdagavond haar belangrijkste rentetarief verhoogd met 0,25 procentpunt, naar een bandbreedte tussen de 4,75 en 5 procent. Dat is het hoogste niveau sinds 2007. De Federal Reserve zet die renteverhoging door, ondanks onrust in de bankensector na twee faillissementen eerder deze maand. Vorige week verhoogde ook de Europese Centrale Bank […]
 • Gigantische meerderheid van Brits parlement stemt in met nieuwe Brexit-deal
  Het Britse parlement is in grote meerderheid akkoord gegaan met een onlangs gesloten Brexit-deal, waarin de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk afspraken hebben gemaakt over Noord-Ierland. 515 parlementsleden gingen akkoord, 29 stemden tegen. Onder de tegenstemmers waren de voormalige premiers Boris Johnson en Liz Truss, evenals de belangrijke Noord-Ierse partij DUP.
 • Brandstof voor oldtimer en sportwagen sneller duurder dan gewone benzine
  Een liter premium benzine (Euro 98), waar veel klassieke auto's, sportwagens en motoren op rijden, wordt steeds duurder vergeleken met de gewone Euro 95, constateren brandstofexperts. Door de oorlog in Oekraïne en de boycot van Russische olie worstelen olieraffinaderijen om voldoende geschikte grondstoffen te vinden om de hoogwaardige benzine te maken.
 • Coop-supermarkt verdwijnt steeds verder uit het straatbeeld
  De naam van de supermarktformule Coop is aan het verdwijnen uit het Nederlandse straatbeeld. Inmiddels zijn honderd Coop-winkels omgebouwd naar een PLUS-filiaal, laat deze supermarktketen weten.