over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

Met het vertrek van notaris Kuin is er een nieuwe service voor de ondernemers en inwoners van Haren.

Luchtfoto centrum Haren

Broekema Notaris komt desgevraagd –zonder extra kosten– graag persoonlijk bij u langs.

Locaties centrum

Henk Broekema is als kandidaat-notaris werkzaam geweest op het notariskantoor in Haren.

slider-5

Vanaf 2000 is Henk Broekema notaris.
Als uw persoonlijke gesprekspartner kent hij Haren als geen ander.

mijn geld,
mijn leven

woning/
financiering

onder­neming

bedrijfs-
opvolging

vereniging/
stichting

estate-
planning

trouwen/
samen­wonen

voogdij

testament

scheiding

erven

nuzakelijk

RSS nuzakelijk
 • Tony's Chocolonely stopt bouw eigen fabriek in Zaandam
  Tony's Chocolonely stopt met de bouw van een eigen fabriek in Zaandam, meldt het bedrijf donderdag in de marge van zijn jaarcijfers. Het geld dat de chocolademaker daarmee bespaart, wordt geïnvesteerd in uitbreiding naar andere landen en hulp aan Afrikaanse cacaoboeren. Volgens een woordvoerder heeft de coronacrisis een rol gespeeld in die beslissing.
 • Vijftien sterkedrankmakers moeten flessen lichter maken van inspectie
  De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) eist van vijftien bedrijven dat ze de wet volgen en hun sterkedrankflessen lichter maken of aantonen waarom dat niet gaat. Als ze dat voor april volgend jaar nog niet gedaan hebben, krijgen ze boetes tot 27.000 euro per verpakking.
 • Eigenaar Anode Energie was eerder betrokken bij drie andere faillissementen
  Eric van Teeffelen, de eigenaar van Anode Energie dat woensdag het faillissement heeft aangevraagd, was in het verleden al betrokken bij drie andere faillissementen in de energiesector. Dat bevestigt Van Teeffelen aan NU.nl na berichtgeving door RTL Z. Ook zat hij in een juridische discussie met Allure Energie, dat twee weken geleden op de fles […]
 • Dit jaar al evenveel schone energie opgewekt als in heel 2020
  In de eerste elf maanden van dit jaar is in Nederland evenveel hernieuwbare energie opgewekt als in heel 2020. Dat blijkt donderdag uit maandcijfers van Energieopwek.nl, een samenwerking tussen onder meer Hanzehogeschool Groningen, netbeheerder TenneT en Gasunie.
 • Roompot gaat door met overname Landal ondanks meer onderzoek door ACM
  Vakantieparkuitbater Roompot heeft een vergunning aangevraagd voor de overname van zijn grootste concurrent Landal. Daarmee laten de bedrijven weten dat ze de samensmelting willen voortzetten, terwijl toezichthouder ACM eerder deze week juist aankondigde de overname nader te onderzoeken.