over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

beursvloer haren-tynaarlose uitdaging groot succes


gepost op
3 november, 2017
geschreven door
Henk Broekema
categorie
Geen categorie
reacties
0 reacties

Beursvloer

Donderdag 2 november organiseerde Stichting De Haren-Tynaarlose Uitdaging haar eerste maatschappelijke Beursvloer.

Uitdaging

De Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen in de gemeenten Haren en Tynaarlo te ondersteunen.

Notarieel toezicht 

De Beursvloer werd georganiseerd bij Royal Flora Holland in Eelde. Ongeveer 100 afgevaardigden van maatschappelijke organisaties en bedrijven hebben elkaar ontmoet. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen werden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Onder toezicht van notaris Henk Broekema werd er voor een maatschappelijke waarde van meer dan € 200.000 verhandeld. Een prachtig resultaat waar alle betrokkenen trots op kunnen zijn.

RSS nuzakelijk

Recente berichten

Recente reacties

reageer