over ons

Wie zijn wij? Broekema Notaris is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

familierecht

Er komt een moment in uw leven dat u zich realiseert dat u wilt, misschien wel moet, zorgen voor uw partner, kinderen of andere geliefden. Of misschien is het juist wel nodig dat u uw inboedel en/of uw vermogen voor de toekomst veiligstelt voor als u eventueel gaat scheiden? Wat gebeurt er eigenlijk met uw inboedel en overig vermogen als u ziek wordt of als u overlijdt? Heeft u zich wel eens afgevraagd wat er gebeurt met uw wachtwoorden op uw computer of internet en andere digitale zaken? Allemaal redenen om eens contact met ons op te nemen.

persoonlijk gesprek

U krijgt één of meer persoonlijke gesprekken met één aanspreekpunt waar u altijd met uw vragen terecht kunt.

De ervaring heeft ons geleerd dat in zo’n gesprek blijkt dat de werkelijke behoefte van de klant soms

anders is, dan waar hij of zij in eerste instantie aan dacht. De jurist bespreekt dan ook, samen met u, de vervolgstappen die nodig zijn om u een onbezorgd gevoel te geven over uw juridische situatie voor nu en in de toekomst. Desgewenst komen we –zonder extra kosten in rekening te brengen– bij u thuis.